καναρα παρατησε τα αυγα

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πει στους συνεργάτες του να διαμηνύσουν στους υπουργούς πως «δεν επιθυμεί συνθήκες χαλάρωσης» και μάλιστα προτίθεται να συγκαλέσει υπουργικό συμβούλιο αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο υποχρεώνοντας ουσιαστικά τα μέλη της κυβέρνησης να επιστρέψουν στην Αθήνα και να σηκώσουν τα μανίκια.


αν ειχα ενα κομματι ζωη

Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός επιθυμεί στην ΔΕΘ να αναπτύξει το αναπτυξιακό και κοινωνικό σχέδιο της κυβέρνησης προσδιορίζοντας και τους επόμενους στόχους της κυβέρνησής του. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει εξάλλου και την σύνθεση της επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος που θα αναλάβει την εξέλιξη του διαλόγου με τους φορείς που θα εμπλακούν στην διαδικασία προτού αυτού φθάσει στο κοινοβούλιο.


anna karina oggi

Ο πρωθυπουργός θέλει να έχει στην διάθεσή του έτοιμο σχέδιο και για τα εργασιακά και σ’ αυτήν την κατεύθυνση επιχειρεί να στρώσει εσωτερικές συμμαχίες με τους κοινωνικούς φορείς και εξωτερικές συμμαχίες επηρεάζοντας θεσμικούς ευρωπαϊκούς παράγοντες ώστε να λειτουργήσουν υποστηρικτικά προς την κυβέρνηση κατά την διαδικασία της δεύτερης αξιολόγησης.


καναρα παρατησε τα αυγα


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φυσικη αγωγη α και β δημοτικου

πανεπιστημιο καρολου τσεχια ιατρικη

χύτρα ταχύτητας φισλερ τιμες